Αρχική Travel Ύμνοι της βρετανικής εφημερίδας «Express» για την Πάρο

Ύμνοι της βρετανικής εφημερίδας «Express» για την Πάρο

4

Μετά την πρόσφατη προβολή στην Ινδία, σειρά είχε η βρετανική εφημερίδα Express που, σε αποκλειστικό αφιέρωμά της, χαρακτήρισε την Πάρο «έναν όμορφο και χωρίς πολυκοσμία προορισμό».

Στο άρθρο επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι «η Σαντορίνη, με τις γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις και το μαγευτικό τοπίο, έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση της ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Ωστόσο, αυτή η φήμη έχει ένα τίμημα – τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το υψηλό κόστος και το μεγάλο πλήθος τουριστών μπορούν να μειώσουν τη γοητεία του νησιού.

Για όσους αναζητούν μια παρόμοια εμπειρία στο ελληνικό νησί χωρίς την βαριά τιμή και τα πλήθη, η Πάρος αναδεικνύεται ως μια συναρπαστική εναλλακτική».  Και προσθέτει: «Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας με τις εκπληκτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τους λιγότερους επισκέπτες.

Σύμφωνα με την Expedia, ενώ η Σαντορίνη έχει μαζική εισροή τουριστών, η Πάρος προσελκύει σημαντικά λιγότερους, καθιστώντας την έναν πιο ήρεμο και ποιοτικό προορισμό».

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions