Αρχική Things to do Πώς δίνουμε όγκο στα μαλλιά!

Πώς δίνουμε όγκο στα μαλλιά!

5

Ο διάσημος hair stylist James Earnshaw μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram τον τρόπο με τον οποίο τα λεπτά μαλλιά μπορούν να δείχνουν πιο πλούσια. Πρόκειται για το τέλειο hack που υπόσχεται όγκο στα μαλλιά, χωρίς κούρεμα!

Αυτό που χρειάζεστε εδώ είναι μια ηλεκτρική βούρτσα με θερμότητα, ιδανική για να κάνετε το απαραίτητο styling χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν δεν έχετε ηλεκτρική βούρτσα, κανένα θέμα! Τα ίδια αποτελέσματα θα έχετε και με μια απλή στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι

Αρχικά χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 με 6 τούφες. Στη συνέχεια πάρτε κάθε μια ξεχωριστά και με τη θερμαινόμενη βούρτσα γυρίστε την προς τα μέσα, δηλαδή προς το πρόσωπό σας. Απ’ αυτήν την κίνηση, μάλιστα, προκύπτει και η ονομασία του hack «rolled hair», καθώς ρολάρετε με τη χρήση της βούρτσας.

Αφού τελειώσετε με όλες τις τούφες, χτενίστε απαλά τα μαλλιά σας για να αποκτήσουν μια ομοιόμορφη εικόνα. Για άψογο κράτημα ψεκάστε με λακ. Την ίδια διαδικασία ακολουθήσετε και εσείς που έχετε πιστολάκι αντί για ηλεκτρική βούρτσα. Μάλιστα αυτό το hack δουλεύει υπέροχα στα καρέ μαλλιά.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions