Αρχική Things to do Οι συμπονετικοί και μελλοντολόγοι Ιχθύες

Οι συμπονετικοί και μελλοντολόγοι Ιχθύες

6

Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, οι Ιχθύες καταλαμβάνονται από τον Ήλιο από 19 Φεβρουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 15 Μαρτίου έως 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία δυο Ιχθύες είναι τα δυο δελφίνια που συνόδευαν πάντα τον θεό της θάλασσας Ποσειδώνα στις διάφορες μετακινήσεις του. Επίσης, υπάρχει αναφορά πως συμβολίζουν τη θεά Αφροδίτη και τον γιο της Έρωτα που πήραν τη μορφή ψαριών, ώστε να ξεφύγουν από τους Τιτάνες κατά τη μάχη τους, και βούτηξαν στα νερά του Ευφράτη ποταμού.

Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, γι’ αυτό οι Ιχθείς είναι πιο διαισθητικοί από άλλα ζώδια και έχουν ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Ο Ποσειδώνας συνδέεται και με τη μουσική, γι’ αυτό οι Ιχθείς εκφράζουν μουσικές προτιμήσεις στα πρώτα στάδια της ζωής τους. Ο ρομαντισμός που τους διακατέχει, τους καθιστά πολύ πιστούς και αφοσιωμένους συντρόφους. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης.

Είναι γενναιόδωροι, συμπονετικοί, εξαιρετικά πιστοί και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους. Σπάνια ασκούν κριτική και πάντοτε συγχωρούν.

Οι Ιχθείς όπως και τα υπόλοιπα δύο ζώδια του νερού, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, έχουν ορισμένες ικανότητες, όπως η δυνατότητα να κάνουν μια μελλοντική εκτίμηση και να έχουν δίκιο.

Τέλος, – κι αυτό κρατήστε το- έχουν το ένστικτο να κατανοούν από τα πρώτα στάδια μιας σχέσης, ποιος τους κοροϊδεύει και τους χειρίζεται ψυχολογικά.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions