Αρχική Lifestyle H Ivana Knoll έρχεται στην Ελλάδα!

H Ivana Knoll έρχεται στην Ελλάδα!

19

Η πιο «καυτή» οπαδός του ποδοσφαίρου, Ivana Knoll, έδωσε συνέντευξη στη Bild, προαναγγέλλοντας την παρουσία της στη Γερμανία, αλλά και την παρουσία της στην Ελλάδα, μέσα στο καλοκαίρι.

Ο λόγος για την Ιβάνα Κνολ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή ως την «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022 και τα γήπεδα του Κατάρ όπου είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, πάντα στα χρώματα της Κροατίας! Πλέον, το μοντέλο από την Κροατία ετοιμάζει να διεκδικήσει τον τίτλο της «πιο καυτής οπαδού του Euro» και ετοιμάζει τις βαλίτσες της και για τη Γερμανία!

Μάλιστα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στη Bild, όπου μάλιστα αποκάλυψε και το ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί.

«Θα είμαι σε όλα τα παιχνίδια της Κροατίας στο Euro. Γεννήθηκα στη Φρανκφούρτη και εκεί μέναμε μέχρι τα 8 μου όταν και επιστρέψαμε στην Κροατία» είπε η Κνολ.

Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. «Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στις 24 Ιουνίου θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό», συμπλήρωσε.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα

«Είμαι DJ της techno και θα ήθελα πολύ να παίξω κάπου. Κατά προτίμηση στο Βερολίνο, το οποίο είναι η Μέκκα της techno. Διαφορετικά θα κάνω συναυλίες για τους χορηγούς μου.

Θα κάνω παγκόσμια περιοδεία ως DJ, παίζοντας μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, το Μαρόκο, το Μαυροβούνιο και την Κροατία. Μετά από αυτό, θα επιστρέψω αεροπορικώς στο Μαϊάμι όπου ζω εδώ και δύο χρόνια».

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της στη Γερμανία ακόμη δεν έχει καταλήξει στο τι θα… φορέσει!

Τέλος η Κνολ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν προτίθεται να ανοίξει προφίλ στο Only Fans.

«Μετά το Κατάρ πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με πείσουν να γίνω μέλος του OnlyFans, αλλά αυτό δεν είναι για μένα, δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Τώρα, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δέχομαι ξανά πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα, αλλά πάντα λέω όχι. Ακόμη και στην κροατική έκδοση του Playboy που έδωσα μια συνέντευξη, δεν τέθηκε θέμα για να κάνω γυμνή φωτογράφιση».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions