Αρχική Things to do Αξιοπρόσεκτη εμφάνιση για τον Ν.Ο. Αντιπάρου

Αξιοπρόσεκτη εμφάνιση για τον Ν.Ο. Αντιπάρου

7

Το περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist – ILCA4 νήσων Αιγαίου και Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στη Χίο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και 8 αθλητές του Ν.Ο. Αντιπάρου: Μαρινάτος Νικόλας, Παρούσος Γιάννης, Καλαβίτης Λέανδρος, Μπάχα Λουκάς, Τριαντάφυλλου Θεοδώρα, Ρούσσος Παναγής Λίβας Ρήγας, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Ο Νικόλας Μαρινάτος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία U13 αγοριών και η Θεοδώρα Τριαντάφυλλου την τρίτη θέση στην κατηγορία U11 κοριτσιών.

Επίσης, στη γενική κατάταξη οι αθλητές του Ν.Ο. Αντιπάρου είχαν τις παρακάτω θέσεις:

Μαρινατος Νικόλας: 20

Μπαχα Λούκας: 81

Τριανταφυλλου Θεοδώρα: 82

Καλαβίτης Λέανδρος: 83

Παπαϊωάννου Ιωάννης: 84

Λίβας Ρήγας: 86

Ρούσσος Παναγής: 89

Παρούσος Γιάννης: 90

Ακόμα, ο αθλητής Μαρινάτος Νικόλας, εκτός από την πρώτη θέση στο U13 αγοριών, κατάφερε να κατακτήσει και μια θέση στην προεθνική ομάδα ιστιοπλοΐας.

Σε σχετική ανακοίνωση του Αντιπαριώτικου συλλόγου σημειώνεται ακόμα: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές μας, Μάρκελλο Βλασσόπουλο και Φαρούπο Δημήτρη, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα τους και είναι οι αφανείς ήρωές μας! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ναυτικό Όμιλο Χίου για τη φιλοξενία και την απίθανη οργάνωση (έχοντας προβλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια) και φυσικά την ΕΙΟ και όλους όσοι βοήθησαν για να μη λείψει τίποτα στους αθλητές μας!».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions