Αρχική Lifestyle Βράβευση για τη Μαρία Κουτσονικολή

Βράβευση για τη Μαρία Κουτσονικολή

4

Η 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποίησε εκδήλωση για την ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου των γυναικών ηγετών του ΕΣΥ στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της Υγείας, στις Κυκλάδες

Συγκεκριμένα βράβευσε την αναπληρώτρια διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου Καλλίτσα Φραγκίσκου, την πρόεδρο του Κ.Υ. Μυκόνου, Ντίνα Σαμψούνη και την πρόεδρο της Δ.Ε. του Κ.Υ. Πάρου, Μαρία Κουτσονικολή.

Ο διοικητής της 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, Χ. Ροϊλός, στο χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι η Μύκονος, η Πάρος και η Νάξος, αποτέλεσαν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα νησιών που αντιμετώπισαν, πλέον της πανδημίας και την έκρηξη του τουρισμού. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός προκάλεσε αβεβαιότητα και πρωτοφανείς πιέσεις στο σύστημα υγείας και οι τιμώμενες γυναίκες ανταπεξήλθαν με εξαιρετικό τρόπο στη διοίκηση των μονάδων τους σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η κ. Μαρία Κουτσονικολή, για τη βράβευσή της σημείωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και ήταν συνέπεια μιας ακόμα μεγαλύτερης τιμής. Αυτής, της τοποθέτησης μου στη θέση της προέδρου το 2020. Ο κ. Ροϊλός εξαλείφει τις ανισότητες και τα στερεότυπα στην πράξη.

Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω στην Πάρο, για την πίστη του σε μένα και για την άψογη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια προασπιζόμενοι το δικαίωμα στη δωρεάν δημόσια υγεία. Αυτή η τιμητική διάκριση όμως δεν ανήκει μόνο σε μένα. Ανήκει σε όλο το προσωπικό και στον Διευθυντή του ΚΥ Πάρου αλλά και σε πολλούς φίλους του ΚΥ. Τους ευχαριστώ όλους».

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions