Αρχική Lifestyle Θεατρική παράσταση και άλλες εκδηλώσεις από τον Χορευτικό Όμιλο Νάουσας

Θεατρική παράσταση και άλλες εκδηλώσεις από τον Χορευτικό Όμιλο Νάουσας

17

Με την πολύ διασκεδαστική παράσταση «Ο SHERLOCK HOLMES και το γαλάζιο ρουμπίνι», έδωσε φέτος το θεατρικό παρών η Παιδική Θεατρική Συντροφιά του ΧΟΝ στην αίθουσα του «Νηρέα» στη Νάουσα.

Οι μικροί ηθοποιοί και οι συνεργάτες τους παρουσίασαν μετά από δύο μήνες προβών, κατά τις οποίες έδειξαν εξαιρετική βελτίωση και συνέπεια, το αποτέλεσμα των κόπων τους διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους και κερδίζοντας το ζεστό τους χειροκρότημα.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί τα παιδιά της ομάδας και τους γονείς τους, καθώς και το σκηνοθέτη του έργου και ενορχηστρωτή της όλης προσπάθειας Γιώργο Γεμελιάρη και τους συγχαίρει για το ιδιαίτερα ευπρόσωπο αποτέλεσμα. Ευχαριστίες επίσης στη Δήμητρα Διακάκη για την αφιλοκερδή φωτογράφηση της παράστασης.

Οι δραστηριότητες της ομάδας θα ξεκινήσουν και πάλι την ερχόμενη περίοδο 2024-25.

Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Παροικιά στις 19 Απριλίου 2024 για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάρο, είχε την τιμή να συμμετάσχει ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας με 35μελή ομάδα του, με μικρούς και μεγάλους χορευτές του.

Παράλληλα η Ευανθία Βεντουρή, μέλος του ΔΣ του συλλόγου παρευρέθηκε στον Αμπελά κατά τη μετάβαση της φλόγας στη Νάξο. Το ΔΣ του ΧΟΝ εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους για την άψογη οργάνωση και συνεργασία.

Πάσχα στη Νάουσα με το ΧΟΝ

Για μια ακόμα χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας έδωσε χρώμα, ζωντάνια και κέφι στην Πασχαλινή γιορτή της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας παρουσιάζοντας με ομάδα ενηλίκων χορευτών του παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Πάρου και των Κυκλάδων στην πλατεία του χωριού σε ντόπιους και επισκέπτες.

Ο Όμιλος ευχαριστεί τη Δ.Κ. Νάουσας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions