Αρχική Things to do Τα τυχερά ζώδια του Αγ. Βαλεντίνου κι ο περίεργος Σκορπιός!

Τα τυχερά ζώδια του Αγ. Βαλεντίνου κι ο περίεργος Σκορπιός!

2

Αιγόκερως

Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στον εαυτό σας και να νιώσετε καλά με αυτό που είστε. Να δοκιμάσετε νέα πράγματα όπως να αλλάξετε το στυλ ή τα χόμπι σας. Η φροντίδα του εαυτού σας θα σας κάνει να νιώσετε πιο σίγουροι και ελκυστικοί. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα!

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, οι ρομαντικοί έρωτες και οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνετε σε θέματα συναισθηματικά. Η ερωτική ζωή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή, οπότε κρατήστε την αισιοδοξία και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να σας οδηγήσει προς την αγάπη.

Ιχθύς

Η εστίαση στρέφεται προς την πλατωνική αγάπη και τις φιλίες αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ενώ ο Ιχθύς θεωρείται συχνά ως ο ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου, τα αστέρια δείχνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Οι προσπάθειές σας να καλλιεργήσετε τις φιλίες σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Και ο “περίεργος” Σκορπιός;

Ο Σκορπιός θα μείνει αρκετές φορές μόνος του για να σκεφτεί, προτού εκφραστεί συναισθηματικά. Θα του πάρει χρόνο πριν δείξει τα συναισθήματά του, ακόμα και αν έχει το θάρρος να το πράξει. Η εκδήλωση των συναισθημάτων γι’ αυτόν θεωρείται αδυναμία, γι’ αυτό είναι προσεκτικός. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα επιλέξει να το κάνει σε κάποια μοναχική στιγμή, κατά προτίμηση τη νύχτα…

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions