Αρχική food Στραπατσάδα με ζυμαρικά | Η εύκολη καλοκαιρινή συνταγή

Στραπατσάδα με ζυμαρικά | Η εύκολη καλοκαιρινή συνταγή

148

Σήμερα σας προτείνουμε μία εύκολη και γευστική καλοκαιρινή συνταγή για στραπατσάδα με ζυμαρικά, που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια.

Υλικά

300 γρ. πλεξούδες βρασμένες ή ό,τι ζυμαρικό θέλετε

800 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες στο ρεντέ

30 ml ελαιόλαδο

1 κ.σ. ντοματοπολτό

1½ κ.γ. ζάχαρη

4 αυγά

100 γρ. κατσικίσια φέτα για το σερβίρισμα

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

αλάτι

Εκτέλεση

Σε ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες και αλατίζουμε· βράζουμε μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους.  Κατόπιν προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε τα αυγά, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η στραπατσάδα και αποσύρουμε. Σερβίρουμε τις πλεξούδες με τη «σάλτσα» στραπατσάδα και τριμμένο τυρί.

bluestarferries