Αρχική Things to do Στις 20 Μαρτίου ξεκινά το νέο αστρολογικό έτος

Στις 20 Μαρτίου ξεκινά το νέο αστρολογικό έτος

7

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ανανέωση. Ένας νέος ζωδιακός κύκλος ξεκινά και πιθανότατα αυτό να είναι το πιο σημαντικό γεγονός της αστρολογικής χρονιάς μέχρι τώρα.

Αυτή η εβδομάδα έχει μια εκλεκτική αίσθηση. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να πάτε κόντρα σε αυτή ή να χαλαρώσετε και να πάτε όπου σας πάει το ρεύμα.

Η μετάβαση του Ήλιου στον Κριό δεν είναι το μόνο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο θα φέρει άλλη μια κοσμική αλλαγή με τον Άρη να εισέρχεται στους Ιχθύες στις 22 Μαρτίου.

Αυτή η όψη θα μας βγάλει, αρχικά, εκτός εαυτού. Εξάλλου, η εποχή του Κριού και η ενέργεια των Ιχθύων δεν ταιριάζουν και πολύ. Αλλά στη συνέχεια, μόλις η ένταση κατασταλάξει λίγο, θα καταλάβετε ότι ο Άρης μπορεί στην πραγματικότητα να αποτελέσει καύσιμο για την τολμηρή ενέργεια του Κριού. Δεδομένου ότι η Σελήνη θα περάσει από τον Καρκίνο στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια που αναφέρθηκε παραπάνω τόσο στις σχέσεις όσο και στην καριέρα σας για να δημιουργήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions