Αρχική Things to do Πολιτικός γάμος στην Πάρο | Η μαγική εμπειρία

Πολιτικός γάμος στην Πάρο | Η μαγική εμπειρία

19

Οι πολιτικοί γάμοι στα νησιά της χώρα μας γίνονται το απόλυτο must σε όλον τον κόσμο και λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών με τη θάλασσα, πολλά ζευγάρια επιθυμούν τον γάμο τους σ’ αυτά.

Όπως εξηγεί η Νένα Παπαδοπούλου, διοργανώτρια γάμων, φέτος το καλοκαίρι βρίσκει πολλά ζευγάρια να έχουν κλείσει εισιτήρια και διαμονή στη χώρα μας για το γάμο και τη δεξίωση, συνδυάζοντας μαζί και καλοκαιρινές διακοπές. «Έχουμε κρατήσεις από Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, Καναδά, αλλά και τη μακρινή Μελβούρνη. Έρχονται μέχρι και από την άλλη άκρη της γης για να παντρευτούν στη χώρα μας και το εντυπωσιακό είναι πως πλέον τα ζευγάρια δεν αναζητούν μόνο τους πολύ δημοφιλείς και πολυδιαφημισμένους προορισμούς, αλλά προτιμούν μέρη που είτε τους έχουμε προτείνει ως εταιρεία διοργάνωσης γάμου, είτε οι ίδιοι έχουν ψάξει με την ελπίδα να βρουν απάτητους και εναλλακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα».

Στις Κυκλάδες

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού, Θωμά Πολίτη: «Η επιλογή των ενδιαφερομένων είναι ευρεία, σαφώς έχουμε τα νησιά των Κυκλάδων, παραδοσιακά τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο, και την Τήνο».

Σε ό,τι αφορά την Πάρο ήδη κατά τους πρώτους μήνες του 2024 έχουν γίνει 22 γάμοι. Το νούμερο είναι μεγάλο, καθώς δεν έχουμε μπει ακόμα στη θερινή σεζόν κατά την οποία γίνονται παραδοσιακά οι γάμοι στον τόπο μας.

Ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος Πάρου, Χριστόδουλος Μαούνης (με αναπληρωτή του τον αντιδήμαρχο, Αναστ. Κασαπίδη), μας είπε ότι οι περισσότεροι γάμοι –για την ώρα- είναι αυτοί με ζευγάρια από Γάλλους, και Έλληνες.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions