Αρχική Lifestyle Πάρος: Un Tango Diferente

Πάρος: Un Tango Diferente

5

Η Παρασκευή ήταν αφιερωμένη σε μια κάπως διαφορετική Milonga… (χορός με προέλευση από την Αργεντινή) στην Πάρο. Βρεθήκαμε αε μια παμπ της Παροικιάς σε μια κάπως διαφορετική βραδιά Τάνγκο, που τη διοργάνωσε η ομάδα «Tango Paros».

Μουσική τάνγκο αλλά και άλλα mix αγαπημένων κομματιών έπαιζαν με ανθρώπους όλων των ηλικιών να χορεύουν σε λατρεμένους σκοπούς.

Χαμόγελο, καλή διάθεση, καλό ποτό, συνδυάστηκαν άψογα μαζί με φιγούρες από υπέροχα ζευγάρια με πάθος, που χόρευαν μέχρι αργά τη νύχτα στον ρυθμό του τάνγκο, ενώ την ευκαιρία είχαν και οι παρευρισκόμενοι που δεν γνώριζαν τα βήματα, για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στον χορό…

Το Τάνγκο, ένας μοναδικός ερωτικός χορός, με ρίζες από την Αργεντινή και την Ουρουγουάη, δύσκολα σε αφήνει αδιάφορο! Ο ρυθμός, η ενέργεια και ο ερωτισμός που εκπέμπει σε ταξιδεύουν σε μια διαφορετική κουλτούρα στην άλλη άκρη της γης, που ξυπνάει αισθήσεις από έναν διαφορετικό κόσμο.

Αν λοιπόν σας αρέσει αυτός ο ρυθμός μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια Τάνγκο που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6945 948 918 και 6978 210 708

Και που ξέρετε… Ίσως ξεδιπλωθεί από μέσα σας ένα τεράστιο ταλέντο που ούτε εσείς γνωρίζετε ότι έχετε!

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions