Αρχική Travel Οι Αυστραλοί προτείνουν Πάρο

Οι Αυστραλοί προτείνουν Πάρο

40

Η διάσημη lifestyle ιστοσελίδα GQ της Αυστραλίας προτείνει την Πάρο για τις διακοπές των Αυστραλών, σημειώνοντας προς τους αναγνώστες τους ότι στο νησί μας «εγγυώνται ότι θα τους προσφέρει μια πιο αυθεντική εμπειρία της Ελλάδας».

Επίσης, η ιστοσελίδα της Αυστραλίας σημειώνει για την Πάρο:

«Η Πάρος, είναι λίγο πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό και φημίζεται για το ότι είναι ένα πιο ήσυχο ελληνικό νησί.

Παρόλο που το μυστικό έχει βγει προς τα έξω με τα χρόνια και το νησί έχει γίνει πιο δημοφιλές, η Πάρος εξακολουθεί να μην λαμβάνει την αγάπη που της αξίζει. Βρίσκεται στα Κυκλαδίτικα νησιά, η Πάρος είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Ίο, προσφέροντας μια αυθεντική ελληνική εμπειρία που περικλείει την καρδιά του Αιγαίου.

Είναι ιδανική για όσους ενδιαφέρονται για island hopping, χάρη στην εγγύτητά της με αυτά τα hotspots.Γιατί να τρέχετε σε άλλα νησιά όταν μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας πρώτα στην Πάρο; Εξερευνήστε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, που χρονολογείται από την αρχαιότητα.

Επισκεφθείτε το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, ένα ήσυχο σημείο με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, που περιλαμβάνει πολλά βενετσιάνικα κτίρια, εκκλησίες και ορόσημα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 300 μέτρων και η υπέροχη θέα του κάνει το ταξίδι να αξίζει τον κόπο.

Το χωριό Νάουσα είναι επίσης ιδιαίτερα διάσημο για τα λευκά κτίρια και τις γαλάζιες πόρτες του, κρυμμένο ανάμεσα σε πανέμορφες παραλίες. Παρά την ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία, η πολυσύχναστη πόλη διατηρεί την αυθεντική της ουσία και την πανάρχαια γοητεία της.

Επιπλέον, το εξαιρετικό τοπικό κρασί, τα μπουτίκ ξενοδοχεία με θέα στη θάλασσα και το φανταστικό τοπικό φαγητό κάνουν την Πάρο να αξίζει να την επισκεφθείτε».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions