Αρχική Business O Tommy Hilfiger στη Μύκονο

O Tommy Hilfiger στη Μύκονο

9

O Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger, βρέθηκε στη Μύκονο, για να δώσει το παρών στα εγκαίνια του ομώνυμου καταστήματος στο νησί.

Στην εκδήλωση, που συνδύασε το Classic American Cool στυλ του brand, ο Tommy Hilfigerμε τη σύζυγό του συνάντησαν πλήθος ξένων και Ελλήνων επωνύμων και συνεργατών, και ξεναγήθηκαν στο κατάστημα Tommy Hilfiger.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να τους ξεναγήσει ο ίδιος ο Tommy Hilfiger στη φιλοσοφία της ομώνυμης συλλογής για το καλοκαίρι 2024.

Ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση των εγκαινίων, ώστε να προσαρμόσει την φιλοσοφία του brand στο μυκονιάτικο σκηνικό. Μεγάλες γλάστρες με ελιές, δύο ολόλευκα bars που σέρβιραν cocktails και πολλά ακόμα δημιούργησαν έναν μοναδικό καμβά όπου το Αιγαίο ενώνεται με την αμερικανική κληρονομιά της μάρκας.

Τέλος, η ατμόσφαιρα ζωντάνεψε με τις μουσικές επιλογές του Dj Tjani, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά πιάτα και τοπικές γεύσεις, ενώ βρέθηκαν εκεί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας Κυκλάδων, η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, εγχώριοι Influencers, αλλά και Influencers και ηθοποιοί όπως, το μοντέλο Romee Strijd, η Hannah Desai, ο Lucien Laviscount, ο Lucas Cage και άλλοι.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions