Αρχική Lifestyle Ο Παντελής Θαλασσινός «από το χωριό μας την Αλυκή» μας μιλάει για...

Ο Παντελής Θαλασσινός «από το χωριό μας την Αλυκή» μας μιλάει για την καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

23

Ο Παντελής Θαλασσινός έχει μία ιστορία στο τραγούδι εδώ και περίπου 40 χρόνια. Τριάντα χρόνια κάνοντας ατομική καριέρα και τα υπόλοιπα χρόνια με το περίφημο συγκρότημα «Λαθρεπιβάτες», ή και μόνος του με rock ρεπερτόριο.

Ο Π. Θαλασσινός μίλησε αποκλειστικά στο Parostoday.gr για τη συναυλία που έγινε στο «Christmas Theater», στο αφιέρωμα για τις τρεις δεκαετίες προσωπικής του πορείας στο ελληνικό τραγούδι, μαζί με τους Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Γιάννη Νικολάου. Μάλιστα όπως μας είπε χάρηκε ιδιαίτερα –και τους ευχαριστεί γι’ αυτό- που έδωσαν το παρόν εκεί πολλοί παριανοί.

Ο Παντελής, μας είπε ακόμα για το ξεκίνημά του από μπουάτ στον Πειραιά, την αρχική του πορεία και τη δισκογραφική του δουλειά. Ακόμα, μας μίλησε για τη σχέση του με την Πάρο εδώ και 40 χρόνια και πώς πρωτοήρθε. Επίσης, μας μιλάει για την έμπνευσή του στο γράψιμο τραγουδιών, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν πλέον στη δισκογραφία.

Όπως σημειώνει, ο Παντελής Θαλασσινός, αισθάνεται από τους τυχερούς του ελληνικού τραγουδιού διότι έχουν μείνει δημιουργίες του στη μνήμη πολλών ανθρώπων και έχουν γίνει διαχρονικά..

Τέλος, ο Παντελής, που θεωρεί «χωριό μας» την Αλυκή, χαρακτηρίζει τη μουσική Θείο δώρο και πιστεύει ότι δεν πρέπει το τραγούδι να γίνει επάγγελμα, ενώ θεωρεί αγαπημένο του τραγούδι «Τα Σμυρναίικα τραγούδια».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions