Αρχική Things to do Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα | Όλα τα ζώδια

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα | Όλα τα ζώδια

6

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δουλεύοντας με πρόγραμμα, στρατηγική και φυσικά κάνοντας και τις κατάλληλες επαγγελματικές συμμαχίες, θα μπορέσετε να στοχεύσετε ψηλά και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αποφύγετε, ωστόσο, τις παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε διαμάχες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εξυπνάδα, διαλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες και κάνοντας τις σωστές κινήσεις, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Εύνοια θα έχετε σε θέματα νομικά, υπογραφών συμβολαίων, συμφωνιών καθώς και μετακινήσεων. Προσοχή στον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα, το χρήμα και τις προσωπικές σας ανασφάλειες που θα σας αναγκάσουν να διεισδύσετε στα βάθη της ψυχής σας, να ανασύρετε μνήμες και να αποδεχτείτε ο,τιδήποτε έως τώρα σας φόβιζε και που κυρίως είχε σχέση με τον τρόπο που εκφράζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, θα έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε, όχι μόνο το ρόλο που παίζουν οι άνθρωποι της ζωής σας, αλλά και το τι πρέπει να κάνετε εσείς. Καλείστε να μεταμορφώσετε, τρόπον τινά, τις σχέσεις σας, μόνο που, προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα από τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πραγματικότητα, είτε με τη μορφή μιας αναβάθμισης, είτε μιας αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης. Επιπλέον, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα αυξήσουν την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ικανοποίηση ενώ αρκετοί από εσάς θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας. Εύνοια έχετε στα αισθηματικά σας με ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέση με τους οικείους σας και με κάποια οικογενειακά ζητήματα που μοιάζουν να σας ταλαιπωρούν αρκετά έτσι ώστε να βρείτε μέσα σας την ισορροπία και γύρω σας την αρμονία. Αρκετούς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα τολμήσετε να γυρίστε σελίδα και να κλείσετε λογαριασμούς με ο,τιδήποτε τοξικό και αρνητικό υπάρχει στη ζωή σας. Βασιστείτε στην ικανότητά σας να ψυχολογείτε χαρακτήρες και να αποκρυπτογραφείτε καταστάσεις και, φυσικά, στη διαίσθησή σας έτσι ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία στο επόμενο στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, απεγκλωβιστείτε από τον αρνητισμό και διαφοροποιηθείτε από τους άλλους κάνοντας κάτι το διαφορετικό. Οι καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας, ακόμα και με την έννοια των επενδύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει έρθει ο καιρός για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να κάνετε συμμαχίες και να πάρετε ρίσκα προκειμένου να εξελιχθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Βρείτε την εσωτερική δύναμη και χρησιμοποιήστε την βρίσκοντας λύσεις και βελτιώνοντας πολυεπίπεδα τη ζωή σας. Το βλέμμα σας πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ξεχωρίσετε επαγγελματικά, όχι μόνο εξαιτίας των ικανοτήτων σας, αλλά και χάρη στη βοήθεια ανωτέρων. Χρησιμοποιήσετε την οξυδέρκεια και την αυξημένη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να καταλάβετε ποιος είναι πραγματικά με το μέρος σας. Πείτε όχι στις ανασφάλειες και τις φοβίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Θα σας απασχολήσει και ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή με άτομα που κινούνται στα ίδια περιβάλλοντα με τα δικά σας και που θα σας βάλουν σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των καταστάσεων με βάση, όχι μόνο τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και με τα μελλοντικά σχέδιά σας. Εστιάστε στους στόχους σας και κινηθείτε με γνώμονα την εξέλιξή σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

ΠΗΓΗ:

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions