Η δημοσιογράφος, Stephanie Rosenbloom, σε άρθρο της στους «New York Times» έφτιαξε μια λίστα με έξι Βoutique καταλύματα σε Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα, τα οποία όμως απευθύνονται σε γεμάτα πορτοφόλια.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο Hotel Balzac και Maison Proust στο Παρίσι, στο AREV στο Σεν Τροπέ, στο du Couvent στη Νίκαια της Γαλλίας, στο Casa Monti στη Ρώμη και σ’ ένα ξενοδοχείο της Πάρου, το Avant Mar.
Για το παριανό ξενοδοχείο σημειώνει:
«Αυτή η απόδραση στην παραλία Πιπέρι της Πάρου συνδυάζει την απαλή άμμο με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε κυβικό στυλ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 38 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με ιδιωτικές πισίνες. Αν καταφέρετε να αφήσετε τη δική σας για να εξερευνήσετε τους χώρους, θα βρείτε το χώρο ευεξίας, όπου μπορείτε να κάνετε μασάζ ή θεραπεία σώματος σε εξωτερικό χώρο, σε έναν ιδιωτικό θάλαμο με κουρτίνα.

Το όνομα του Avant Mar ενώνει τη γαλλική λέξη για το «μπροστά» με την ισπανική λέξη για τη «θάλασσα», τονίζοντας τη θέση του ξενοδοχείου «μπροστά στη θάλασσα», ενώ υπάρχει ένα υπαίθριο θέατρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γιόγκα και πιλάτες κατόπιν αιτήματος, καθώς και μια πισίνα 55 μέτρων που αξίζει για Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πίσω στη στεριά, ένα μπαρ με τζιν και τόνικ, το Bridge, σχεδιάζει να ανοίξει στα τέλη του μήνα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Και σημειώστε τις 10 έως 13 Ιουλίου, όταν ο Ιάπωνας σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στο παραθαλάσσιο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Matsuhisa Paros, για το Nobu Food Festival. (Το εστιατόριο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει για τη σεζόν στις 7 Ιουνίου).
Για ελληνική κουζίνα στο ξενοδοχείο, επισκεφθείτε το Thymes για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο δίπλα στην πισίνα. Και μην ξεχάσετε το επιδόρπιο. Περάστε από το Figs, το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου, για να πάρετε τη δόση σας από παραδοσιακά ελληνικά γλυκά. Τιμές από 715 ευρώ ανά διανυκτέρευση».