Ξεκίνησε χθες (7 Ιουνίου), στο «Beach House Antiparos», η λειτουργία μίας ξεχωριστής κουζίνας με την προσφορά εδεσμάτων που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους.
Στον συγκεκριμένο χώρο μεταφέρεται γνωστό κατάστημα των Αθηνών που στόχο έχει τη στοχαστική επιλογή της πρώτης ύλης, την αναζήτηση της ισορροπίας, η εφαρμογή της γνώσης που αναδεικνύει την ποιότητα των υλικών, απλά και με σοφία.
Μερικά από τα πιάτα που μπορεί να γευτεί ο πελάτης από γνωστό Chef – Patron είναι: ωμά ψάρια carpaccio με λεμόνι, θυμάρι, ελαιόλαδο ή με γύρη άγριου μάραθου και λεμόνι, χταπόδι με τη φάβα, τριμμένη ντομάτα και κάπαρη, ψάρι μπουρδέτο στα κάρβουνα, μαραθόπιτα στα κάρβουνα κ.α..