Αρχική Lifestyle Η βασίλισσα της POP Madonna, μάζεψε 1,6 εκ. θεατές σε συναυλία της!...

Η βασίλισσα της POP Madonna, μάζεψε 1,6 εκ. θεατές σε συναυλία της! (ΒΙΝΤΕΟ)

16
TOPSHOT - An aerial view shows the crowd before US pop star Madonna's free concert at the Copacabana beach in Rio de Janeiro, Brazil, on May 4, 2024. Madonna ended her “The Celebration Tour” with a performance attended by some 1.5 million enthusiastic fans. (Photo by Daniel RAMALHO / AFP)

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι κατέκλυσαν τη διάσημη παραλία Copacabana της Βραζιλίας για τη δωρεάν συναυλία της Μαντόνα το Σάββατο (4/5), αψηφώντας τη ζέστη, για να δουν το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας της “Celebration”.

Οι υπολογισμοί του τουριστικού γραφείου του δημαρχείου της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης κάνουν λόγο για 1,6 εκατομμύριο θεατές, υπερδωδεκαπλάσιος αριθμό σε σχέση με το ρεκόρ της Βασίλισσας της Ποπ που ήταν 130.000 θεατές σε συναυλία της το 1987 στο Παρίσι.

Πολλοί βρίσκονταν εκεί για ώρες ή και ημέρες για να βρουν μια καλή θέση, ενώ σύμφωνα με το Reuters, οι πλουσιότεροι θαυμαστές αγκυροβόλησαν σε δεκάδες βάρκες κοντά στην παραλία. Μάλιστα, υπήρχαν θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία σε παραθαλάσσια διαμερίσματα.

Η Μαντόνα, ερμήνευσε τραγούδια όπως τα “Like a Prayer”, “Vogue” και “Express Yourself” για πάνω από δύο ώρες από τις 22:45, καθώς ολοκλήρωσε την περιοδεία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 στο Λονδίνο.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions