Αρχική Lifestyle Η Πάρος στο επίκεντρο ενδιαφέροντος στη Βρετανική αγορά

Η Πάρος στο επίκεντρο ενδιαφέροντος στη Βρετανική αγορά

7

Στην Πάρο βρίσκεται από εχτές συνεργείο από το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV και την δημοφιλή πρωινή εκπομπή This Morning.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική δράση προβολής στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που μαζί με την τηλεοπτική σειρά “Malice” τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν ήδη από τις 9 Μαΐου, αναμένεται να αναδείξουν τις ομορφιές του νησιού στις βασικές αγορές ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα, που θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου, θα γίνουν μέσα στον παραδοσιακό οικισμό και στο Κάστρο, στην περιοχή του Κέντρου Υγείας, στην παραλία και σε αρκετά ακόμη σημεία της Παροικίας, ενώ σκηνές θα γυριστούν και σε εσωτερικούς χώρους.

 Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θοδωρής Μπιζάς, στη νέα αυτή σειρά θα πρωταγωνιστούν αξιόλογοι Έλληνες και διεθνείς ηθοποιοί, θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου, αποτελεί μοναδική ευκαιρία ποιοτικής προβολής της χώρας μας και ειδικά της Πάρου, σε ένα ευρύτατο κοινό με πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη.

Στο μεταξύ, η Πάρος επιλέχθηκε και από τη βρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα originaltravel.co.uk και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα προτεινόμενα νησιά της Ελλάδας για επίσκεψη.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions