Αρχική Things to do Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου επηρεάζει τέσσερα ζώδια

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου επηρεάζει τέσσερα ζώδια

4

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έρχεται με την τυχερή όψη Ήλιου-Δία και μας καλεί να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και κέρδη. Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου:

Κριός

Η Πανσέληνος σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Θα νιώσετε αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα για τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27 Δεκεμβρίου φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Στο τέλος του μήνα ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο φέρνοντας ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος για τους Ζυγούς θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διαλέξτε σοφά τις παρέες σας και με ποιους θα κάνετε Πρωτοχρονιά.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στα γενέθλιά σας δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ονειρεύεστε μια ιδιαίτερα δυνατή νέα χρονιά και έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions