Αρχική Lifestyle Η Λόπεζ ακύρωσε περιοδεία της, που έτσι κι αλλιώς δεν πούλαγε…

Η Λόπεζ ακύρωσε περιοδεία της, που έτσι κι αλλιώς δεν πούλαγε…

9

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα λόγω της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ, αφού το ζευγάρι μάλλον πάει για χωρισμό.

Ακόμα, μετά την κυκλοφορία της νέας ταινίας “Atlas”, οι θαυμαστές της περίμεναν να την απολαύσουν στην καλοκαιρινή της περιοδεία “This Is Me… Live”, αλλά η Λατίνα σταρ ανακοίνωσε πως η περιοδεία της ακυρώνεται καθώς θέλει να περάσει χρόνο με τα παιδιά της.

«Είμαι τελείως συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…», έγραψε στο μήνυμά της προς τους φανς της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η είδηση ωστόσο, όπως αναφέρει το Variety, δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η περιοδεία δεν είχε τις πωλήσεις εισιτηρίων που θα περίμεναν οι διοργανωτές.

Μάλιστα, αφού ακύρωσε επτά ημερομηνίες της περιοδείας πιθανότατα λόγω των χαμηλών πωλήσεων, τον Απρίλιο η Λόπεζ μετονόμασε την περιοδεία “αθόρυβα” και από “This Is Me… Now” την έκανε “This Is Me… Live | The Greatest Hits”.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions