Το ξενοδοχείο «Summer Senses Luxury Resort», βρίσκεται κοντά στο Πίσω Λιβάδι και τη Μάρπησσα, ενώ η απόσταση από την κοντινότερη παραλία διανύεται σε τρία λεπτά με τα πόδια.

Είναι προσβάσιμο σε μισή ώρα από το λιμάνι της Παροικιάς και σε 20 λεπτά από το κέντρο της Νάουσας, με αυτοκίνητο. Το «Summer Senses» έχει αποσπάσει πολλές διθυραμβικές κριτικές για την αρχιτεκτονική του αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών του από κορυφαία μέσα ενημέρωσης όπως το «Elle Decoration», το «Biba» και το “Tatler”.

Στο ξενοδοχείο «Summer Senses Luxury Resort», λειτουργούν δύο εστιατόρια, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά την Κυκλαδίτική κουζίνα με τη σύγχρονη γαστρονομία με executive chef, τον Χρήστο Κάνουλα.

Η Galazia Hytra αποτελεί τη finedining πρόταση του ξενοδοχείου, βασισμένη στην ελληνική κουζίνα, με τη βοήθεια του ομίλου Τραστέλλη, γνωστού από τα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια όπως «Σπονδή», «Hytra» και Fuga» . H «Galazia Hytra» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στην Πάρο, συνδυάζοντας εξαιρετικό φαγητό και αυθεντική φιλοξενία με την επιμέλεια του executive chef του εστιατορίου «Hytra» στην Αθήνα, και του chef Γιώργου Φεμελέγκα.

Το 2024, ο όμιλος Τραστέλλη έχει την εποπτεία του μενού και στο δεύτερο all day εστιατόριο του Summer Senses, το «GAIA», που προσφέρει ελληνικές συνταγές υψηλής γεύσης με σύγχρονες τεχνικές. Το «GAIA», εμπνευσμένο από τη θεά της Γης, προσφέρει μια εμπειρία γευσιγνωσίας που αναδεικνύει τις φυσικές γεύσεις της κυκλαδίτικης γης με τοπικά προϊόντα της Πάρου.

Ο executive σεφ των εστιατορίων, Χρήστος Κανουλάς, μίλησε στο ParosToday, για τα πιάτα των εστιατορίων, την γαστρονομία, το πώς αντιλαμβάνεται το ξενοδοχείο τα εστιατόρια και φυσικά τον συνδυασμό κρασιού και γεύσης.