Αρχική Business Έναρξη της νέας σεζόν για το «PAROCKS» Luxury Hotel Spa (φωτό –...

Έναρξη της νέας σεζόν για το «PAROCKS» Luxury Hotel Spa (φωτό – βίντεο)

6

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για τη νέα τουριστική χρονιά στο 5άστερο στολίδι «Parocks», στην παραλία του Αμπελά.

Το Luxury Hotel Spa «Parocks», με συνολικά 42 δωμάτια, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά jacuzzi με τεράστιους εξωτερικούς χώρους και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, διαθέτει εκτός των παραπάνω εξωτερική και εσωτερική πισίνα, spa, χαμάμ, σάουνα, χώρους θεραπειών και γυμναστήριο. Ακόμα, στον πανοραμικό εξωτερικό χώρο του Parocks Restaurant οι γεύσεις ισορροπούν ανάμεσα στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις επιρροές από τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις.

Το εστιατόριο Parocks επιδιώκει μια δημιουργική προσέγγιση στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Τα λαχανικά, τα ψάρια, τα θαλασσινά και ό,τι άλλο σερβίρεται προέρχεται από την Πάρο και το Αιγαίο Πέλαγος. Σημειώνουμε ότι τόσο το εστιατόριο όσο και το spa είναι προσβάσιμα για όλους.

Επίσης, στην πραγματικά τεράστια πισίνα σερβίρονται κοκτέιλ –ή mocktail– ανάμεσα στα πολλά που περιλαμβάνονται στην πραγματικά εξαίσια λίστα του Bar.

Κύρια χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου αποτελούν, αφ’ ενός η προνομιακή του θέση πλησίον της ακτογραμμής της ανατολικής Πάρου και η θέα του έως και τη Νάξο, αφ’ ετέρου η σύνθεση λευκών κυκλαδίτικων πρισμάτων και όγκων.

Τα 42 δωμάτια και σουίτες ακολουθούν με συνέπεια την αισθητική ροή του συνόλου, με τα στοιχεία και χρώματα της φύσης, καθώς και την απλότητα της μορφής, να επικρατούν. Με φόντο τη θάλασσα, μπορεί κανείς να απολαύσει την ιδιωτικότητα στο προσωπικό του τζακούζι ή πισίνα, ενώ οι τύποι δωματίων και οι σουίτες είναι σχεδιασμένες ώστε να προβλέπουν τις ανάγκες και να προσφέρουν εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, καθώς και να παρέχουν εξατομικευμένες εμπειρίες μέσα σε ένα πλαίσιο γνήσιας φιλοξενίας.

Ο περιβάλλων χώρος του ξενοδοχείου αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στον επισκέπτη, αποτελώντας ένα κοινωνικό πεδίο ποικίλων ποιοτήτων και δραστηριοτήτων. Όλες οι επιλογές αναψυχής και χαλάρωσης εντός του οργανώνονται και συνδιαλέγονται αρμονικά, μέσω της ανεμπόδιστης οπτικής επαφής όπου κύριο πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει η πισίνα, ενώ, παράλληλα, οργανώνονται σε ένα σύστημα δυναμικών ανακλώμενων χαράξεων του υφιστάμενου κελύφους, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Αποτελούμενο από 5 κτίρια, ο χαρακτήρας του ξενοδοχείου αποτυπώνεται με έναν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που ακολουθεί τις γραμμές μιας σύγχρονης αντίληψης, διατηρώντας τη λιτή κυκλαδίτικη πολυτέλεια και φιλοξενία.

Ακολουθώντας αυτή την κατεύθυνση, τα 42 δωμάτια επανασχεδιάζονται με κύριο χαρακτηριστικό τα φυσικά υλικά. Η χρήση της ειδικής τεχνοτροπίας στους τοίχους σε σπασμένο χρώμα της άμμου, ενισχύει τον σύγχρονο χαρακτήρα μέσα στο παραδοσιακό λεξιλόγιο των χώρων. Σε όλο το ξενοδοχείο, τα υλικά και τα έπιπλα είναι σε γήινους τόνους, με μοντέρνες πινελιές που προστέθηκαν με τη χρήση φωτιστικών από πηλό και τσιμέντο δίνοντας φρέσκια διάθεση στη γενικότερη ατμόσφαιρα, ενώ κύριο στοιχείο αποτελεί η πέτρα, βασικό υλικό και του ίδιου του νησιού της Πάρου. Η φυσική ηρεμία απαντάται στον χώρο του σπα, ο οποίος σχεδιάστηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των προδιαγραφών ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και τον σεβασμό στην παραδοσιακή του μορφή.

Τέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο στιγμές από τα εγκαίνια της νέας χρονιάς και συγχρόνως να ακούσετε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη της διευθύντριας του ξενοδοχείου, Άννυς Καλογιάννη.

Η κ. Καλογιάννη αναμένει μία καλή χρονιά για τον τουρισμό της Πάρου. Πιστεύει ότι η θερινή σεζόν έχει «μεγαλώσει» στην Πάρο και ότι στόχος πρέπει να είναι η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, και η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions