Αρχική Things to do Δεύτερη στην Ευρώπη η Στεφανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερη στην Ευρώπη η Στεφανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

10
stefanidi

Η Κατερίνα Στεφανίδη, με άλμα στα 4,73μ, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη και πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο -(12ο) σε μεγάλους αγώνες- στην πλούσια καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, υπερβαίνοντας χωρίς πρόβλημα το 4.43μ αφού είχε αφήσει το αρχικό ύψος στα 4.33μ. Έπειτα, μία μόνο προσπάθεια χρειάστηκε για να περάσει τα 4.53μ και έπειτα ο πήχης ανέβηκε στα 4.68μ. Εκεί η Στεφανίδη το πέρασε με την πρώτη, για να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης προσωρινά και να «καπαρώσει» το μετάλλιο.

Ο πήχης έπειτα ανέβηκε στα 4.73μ, με τέσσερις αθλήτριες να δοκιμάζουν και την Ιταλίδα Μολιναρόλο να έχει μόνο μία προσπάθεια. H Στεφανίδη το πέρασε με την πρώτη και έκλεισε τη θέση της στο βάθρο για ακόμη μία φορά.

Η Στεφανίδη, έπειτα, άφησε το 4.78μ και πήγε απευθείας στο 4.83μ., για να κάνει άκυρο το πρώτο άλμα και το δεύτερο και έτσι να μείνει οριστικά στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το πέμπτο σερί μετάλλιό της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Η Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μόλι Κόντερι (Βρετανία) η τρίτη.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions