Αρχική Things to do Cyclades Cup | Πόλος έλξης η Αντίπαρος για το ελληνικό και διεθνές...

Cyclades Cup | Πόλος έλξης η Αντίπαρος για το ελληνικό και διεθνές jet set

17

Οι εναρκτήριοι αγώνες του «Cyclades Cup Antiparos», προγραμματίστηκαν να πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου 2024 και συγκεντρώνουν πλήθος διασημοτήτων του ναυταθλητισμού.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, το Cyclades Cup Antiparos, είναι μια επίσημα εγκεκριμένη εκδήλωση του Super Yacht Racing Association.

Το Cyclades Cup είναι μια συγκέντρωση superyachts που ξεπερνά ένα απλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Το κύπελλο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ιδιοκτήτες, τους καλεσμένους, τους καπετάνιους και το πλήρωμα να συναντηθούν σε ένα πνεύμα συντροφικότητας, και να γιορτάσουν την ιστιοπλοΐα σε μια από τις πιο θεαματικές αχαρτογράφητες διαδρομές στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο νησί θα παρουσιαστούν διάφορες εκδηλώσεις, ενώ αναμένονται πολλές προσωπικότητες του αθλήματος και λάτρεις του ναυταθλητισμού, όπως και επιχειρηματικός κόσμος τόσο της χώρας μας, όσο και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το Cyclades Cup στην Αντίπαρο θα είναι ένα Σαββατοκύριακο σύνδεσης, συνεργασίας και βαθιάς εκτίμησης για τη θάλασσα, που συμπληρώνεται από μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions