Αρχική Things to do Αναταραχή στο ΔΣ του ΑΟ Πάρου μετά την απόλυση Τριανταφυλλάκου

Αναταραχή στο ΔΣ του ΑΟ Πάρου μετά την απόλυση Τριανταφυλλάκου

3

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στον ΑΟ Πάρου, καθώς μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, το μέλος της διοίκησης, Φλώρα Μπαρμπαρή, υπέβαλε την παραίτησή της.

Η παραίτηση

Προς το Δ.Σ Α.Ο.ΠΑΡΟΥ

Υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ του Α.Ο.ΠΑΡΟΥ με την ιδιότητα εφόρου ποδοσφαίρου. Οι λόγοι που με αναγκάζουν να προβώ σε αυτή μου την πράξη είναι οι εξής:

α) Mετά τις τελευταίες εκλογές και έχοντας πάρει τις περισσότερες ψήφους από οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ, δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι μετράει η γνώμη μου.Οι αποφάσεις παίρνονταν ερήμην μου και χωρίς την δική μου άποψη.

β)Οι αποφάσεις λαμβάνονταν όχι μόνο από μέλη του Δ.Σ. αλλά υπολογίζοντας και γνώμες τρίτων ατόμων που δεν ήταν καν στο συμβούλιο,πράγμα που με έκανε να νιώθω περιττή και ανεπιθύμητη.

γ) Σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα και αποφάσεις που έχουν παρθεί, με βρίσκουν εντελώς αντίθετη δεδομένου οτι έλαβαν υπόψιν την γνώμη μερικών παιδιών και όχι της πλειοψηφίας.Θεωρώ επίσης ότι αυτές εξυπηρετούσαν προσωπικά οφέλη ανθρώπων του Δ.Σ και μη.

Ειλικρινά λυπάμαι που τα λέω όλα αυτά,γιατί έχω συνεισφέρει στον Α.Ο ΠΑΡΟΥ και πριν την εκλογή μου κι έχω βοηθήσει ενεργά τον σύλλογο,παρόλο αυτά όμως τον τελευταίο καιρό ένιωθα σαν να ήμουν παρείσακτη.

Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε, με ψήφισε και με εμπιστεύτηκε αλλά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions