Αρχική Things to do Αφρός, gel ή κρέμας ξυρίσματος;

Αφρός, gel ή κρέμας ξυρίσματος;

4

Για να ξυρίσεις τα γένια σου χωρίς να τραυματίσεις το δέρμα σου και χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποια βοηθητική κρέμα ξυρίσματος, δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο. Αν πιστεύεις ότι τα προϊόντα ξυρίσματος είναι ένα μη απαραίτητο προϊόν και δεν το χρειάζεσαι κάνεις λάθος.

Ο αφρός ξυρίσματος είναι το πιο φθηνό προϊόν ξυρίσματος. Παρόλο που είναι εύκολος στη χρήση του, ξεβγάζεται εύκολα και έχει ελαφριά σύσταση. Έχει όμως την τάση να ξηραίνει το δέρμα περισσότερο σε σχέση με το gel ή την κρέμα. Συνεπώς, δεν είναι κατάλληλος για άνδρες που έχουν ήδη ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα.

Το gel ξυρίσματος έχει μια πιο παχύρευστη και κρεμώδη υφή σε σχέση με τον αφρό ενώ προσφέρει καλύτερη λίπανση. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας και ενυδάτωσης του δέρματος  έναντι του ξυραφιού. Συνίσταται για άνδρες με ξηρό δέρμα, για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και για όσους άνδρες θέλουν περισσότερη ενυδάτωση και προστασία του δέρματος τους.

Το αγαπημένο προϊόν πολλών ανδρών αλλά και των περισσότερων ειδικών είναι η κρέμα ξυρίσματος. Μπορεί να θεωρείται παλαιομοδίτικη αλλά αν την χρησιμοποιείς καταλαβαίνεις αμέσως ότι παρέχει την πληρέστερη προστασία και ενυδάτωση του δέρματος.

Συνήθως, οι κρέμες ξυρίσματος περιέχουν γλυκερίνη που εμποδίζει το δέρμα σου να ξεραθεί ενώ περιέχουν και ενυδατικά στοιχεία, κάτι που τις κάνει ιδανικές για άνδρες με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Εάν επιλέξεις κάποια κρέμα ξυρίσματος, καλύτερα να την απλώσεις με πινέλο ξυρίσματος για καλύτερα αποτελέσματα.

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions