Αρχική Things to do Ηλ. Κουντρομιχάλης: Ο Ν.Ο.Π. μας εκπροσωπεί σε όλον τον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλ. Κουντρομιχάλης: Ο Ν.Ο.Π. μας εκπροσωπεί σε όλον τον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

15

Το Parostoday.gr επισκέφτηκε τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και εκεί συναντήσαμε τον πρόεδρο του ομίλου, Ηλία Κουντρομιχάλη.

Ο κ. Κουντρομιχάλης είναι μόνιμος κάτοικος Πάρου από το 2005 και ήρθε υπηρετώντας τότε ως Λιμενάρχης στο λιμεναρχείο Πάρου, για 5 χρόνια. Ύστερα αποστρατεύτηκε και ασχολήθηκε για ένα διάστημα με τα κοινά ως αντιδήμαρχος και στη συνέχεια ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Όπως μας είπε για την ενασχόλησή του με τα κοινά: «Τελικά, δεν μου πήγαινε καθόλου!».

Ανέλαβε πρόεδρος του ΝΟΠ το 2019. Η απόφασή του να ασχοληθεί ήταν γιατί αγαπάει αθεράπευτα τη θάλασσα. Με πολλές και μεγάλες δυσκολίες κατάφερε με την ομάδα του να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΝΟΠ όταν ανέλαβε πρόεδρος.

Έκτοτε ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες με τους μικρούς του αθλητές να φέρνουν πολλά μετάλλια από διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ν.Ο.Π. είναι πλέον ένας από τους καλύτερους και μεγαλύτερους ναυτικούς ομίλους της Ελλάδας και όπως μας τόνισε: «Ο Όμιλος υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Ο Όμιλος δεν είναι ο Ηλίας Κουντρομιχάλης. Είναι τα παιδιά μας, οι αθλητές μας, η φωνή του νησιού στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο!».

Αυτή τη στιγμή ο ΝΟΠ έχει 80 αθλητές. Τα δύο τελευταία χρόνια δύο αθλήτριες, η Μαριλένα Καλακώνα και η Μαριτίνα Μελανίτη, έχουν κατακτήσει αργυρό μετάλλιο σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ ο Γιώργος Κυπραίος ήρθε τέταρτος στην Ευρώπη στα αγόρια! Οι παριανοί αθλητές μας εκπροσωπούν με όλη τους την ψυχή και αυτό φαίνεται από τις υψηλές θέσεις που κατακτούν!

Στις 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο -στον κόλπο της Παροικιάς-  το πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρών ηλικιακά κατηγοριών με 300 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Τον ΝΟΠ θα εκπροσωπήσουν 17 αθλητές έως και 13ετων.

Επόμενοι στόχοι του Ομίλου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία τον Ιούνιο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία optomist τον Μάιο και τέλος Σεπτεμβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των laser, και η λίστα δεν έχει τέλος!

Εμείς θα ευχηθούμε κάθε επιτυχία και κάθε στόχος των παιδιών και του Ομίλου να γίνει πραγματικότητα. Μας κάνετε υπερήφανους σας ευχαριστούμε!

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions