Το σουβλάκι με πίτα όλη τη θερινή σεζόν τα καταστήματα στην Πάρο το πουλούσαν από 3,70 έως 3,90 ευρώ.
Στη συνέχεια και στα μέσα Σεπτεμβρίου η τιμή παγιώθηκε για σουβλάκι στο χέρι ή ντελίβερι στα 3,90 ευρώ. Οι διαφορετικές τιμές στις επιλογές κρέατος, δεν επηρέασαν σημαντικά την τιμή αν και το τυλιχτό με μπιφτέκι ήταν συνήθως ελαφρώς ακριβότερο κατά 0,10 λεπτά.
Παρά ταύτα, και ενώ η τουριστική σεζόν μας αποχαιρετά, οι τιμές με «μαγικό τρόπο» -στο νησί- προς το τέλος Οκτωβρίου «πέταξαν» ξανά και πλέον τα σουβλάκια με πίτα κοστίζουν είτε στο χέρι είτε ντελίβερι από 4 ευρώ και πάνω.
Τέλος, σημειώνουμε ότι ένα τυλιχτό σουβλάκι με πίτα περιέχει συνήθως 120 γρ. γύρο, 50 γρ. ντομάτας, 30 γρ. κρεμμύδι, 50 γρ. τζατζίκι και αυτό που έχει μπει τα τελευταία χρόνο στο σουβλάκι ώστε να δημιουργεί την ικανοποίηση του αισθήματος της πείνας, δηλαδή οι τηγανιτές πατάτες, άλλα περίπου 100 γραμμάρια. Στα παραπάνω για το κόστος πρέπει να υπολογίσουμε και το αμπαλάζ της λαδόκολλας.