Αρχική Κυκλάδες Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος: Ανάγκη εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης των ενοριών

Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος: Ανάγκη εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης των ενοριών

20

Σε σύναξη των κληρικών της Μητρόπολης Παροναξίας στη Νάξο, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, παρέδωσε φορητούς υπολογιστές και εκτυπωτές σε αυτούς, στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακός Ενοριακός Κόμβος», που υλοποιεί το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υπολογιστές περιλαμβάνουν προγράμματα και εφαρμογές προσαρμοσμένα στις ποιμαντικές, διοικητικές και υπηρεσιακές ανάγκες των ενοριακών ναών, μέσα από ένα εγκατεστημένο πληροφοριακό σύστημα που θα μπορεί εκτός των άλλων να συνδέει διοικητικές εργασίες των Ιερών Μητροπόλεων με τις Ενορίες τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος αρχικά ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β, για την προσφορά στην εκκλησία και τόνισε ότι η ανάγκη εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης των ενοριών είναι επιτακτική καθώς ζούμε σε ψηφιακή εποχή και η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της πραγματικότητας.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions