Την τηγανιά αυτή με τις πιπεριές μπορείτε να την απολαύσετε με ρύζι ή πατάτες.
Υλικά
700 γρ. χοιρινή τηγανιά
1 ντομάτα σε ροδέλες
2 πιπεριές σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε φέτες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο δεντρολίβανο
Οδηγίες μαγειρέματος
Καθαρίζουμε καλά το κρέας με χαρτί κουζίνας και το βάζουμε στο ταψί.
Κόβουμε το κρεμμύδι, το προσθέτουμε στο ταψί μαζί με το ελαιόλαδο τη ρίγανη, το δεντρολίβανο αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Βάζουμε από πάνω μια στρώση από τις πιπεριές και μια στρώση από τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε, ανακατεύουμε και ψήνουμε για μία ώρα ακόμη.