Αρχική Business Ένα κτιριακό κουφάρι που έδωσε αξία στην παριανή Γη!

Ένα κτιριακό κουφάρι που έδωσε αξία στην παριανή Γη!

14

Το κτιριακό κουφάρι της αείμνηστης ηθοποιού, Ειρήνης Παππά, που έμενε επί χρόνια ατελές και αναξιοποίητο στον Αμπελά της Πάρου, έχει μεταμορφωθεί από τον Μάιο του 2022 σ’ ένα 5στερο πολυτελές hotel SPA και προσφέρει δεκάδες θέσεις εργασίας, ενώ δίνει προστιθέμενη αξία στην παριανή Γή!

Οι επιχειρηματίες Ηλ. Σμπώκος και Χρ. Πρίτσας, ήταν αυτοί που έδωσαν σάρκα και οστά στο όνειρο της Ειρήνης Παππά και παρά του ότι ξέφυγε κατά πολύ ο προϋπολογισμός  της εγχειρήματος η αγάπη τους και το πιστεύω τους για το νησί έφερε ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

Το κουφάρι του αρχικού κτιρίου που υπήρχε –όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες- ήταν μία άμορφη μάζα από μπετόν. Οι δύο επιχειρηματίες πίστεψαν ότι η Πάρος είναι η ανερχόμενη δύναμη του τουρισμού στην Ελλάδα και έτσι δημιούργησαν ένα

Luxury Hotel Spa με συνολικά 40 δωμάτια, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά Jacuzzi με τεράστιους εξωτερικούς χώρους και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το «Parocks» διαθέτει, επίσης, spa, εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, χώρους θεραπειών και γυμναστήριο πολύ υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου υπηρεσιών.

Ακόμα, στον πανοραμικό εξωτερικό χώρο του Parocks Restaurant οι γεύσεις ισορροπούν ανάμεσα στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις επιρροές από τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Το εστιατόριο Parocks επιδιώκει μια δημιουργική προσέγγιση στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Τα λαχανικά, τα ψάρια, τα θαλασσινά και ό,τι άλλο σερβίρεται προέρχεται από την Πάρο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Τέλος, δίπλα στην τεράστια πισίνα σερβίρονται κοκτέιλ –ή mocktail– ανάμεσα στα πολλά που περιλαμβάνονται στην πραγματικά εξαίσια λίστα του Bar.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions