Αρχική Travel Αποθέωση του «travel» για το «Μοnastiri beach bar»

Αποθέωση του «travel» για το «Μοnastiri beach bar»

6

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους ιστότοπους της χώρας μας, το «travel.gr», αποθεώνει το «Μοnastiri beach bar», που το θεωρεί ως ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Πάρου για να περάσει ο επισκέπτης όμορφες στιγμές.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Μετά τις εμβληματικές Κολυμπήθρες, μία σειρά από μικρούς, βραχώδεις κολπίσκους που σχηματίζουν την πιο διάσημη, ίσως, παραλία της Πάρου, το ήρεμο, απάνεμο Μοναστήρι είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, αλλά και τα αθλήματα στην άμμο.

Παράλληλα, τα πολύ ρηχά, κρυστάλλινα νερά που θα βρείτε εδώ είναι ένας αληθινός παράδεισος για τα μικρά παιδιά που θα ευχαριστηθούν με τις ώρες κολύμπι, παιχνίδι με τα κουβαδάκια στη γαλήνια ακροθαλασσιά και, γιατί όχι, μία διασκεδαστική βόλτα πάνω σε ένα θαλάσσιο ποδήλατο με τον μπαμπά και τη μαμά.

Αν έχετε παιδιά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μέρα σας αρχίζει πολύ νωρίς το πρωί. Εάν, λοιπόν, μπείτε νωρίς στο αυτοκίνητο και φτάσετε εδώ αυτό που θα αντικρίσετε θα σας αποζημιώσει.

Ένα τεράστιο πάρκινγκ ακριβώς έξω από την οργανωμένη παραλία, προσφέρει άνεση και ευκολία και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε ακόμα και σκιά για το αυτοκίνητό σας κάτω από κάποιο δεντράκι.

Στη συνέχεια, θα διασχίσετε την είσοδο του Μοnastiri beach bar πριν φτάσετε στην ολόχρυση άμμο για να διαλέξετε το πιο κατάλληλο σημείο για να αφήσετε τα πράγματά σας. Εκείνη την ώρα, όλες οι ξαπλώστρες είναι ακόμα ελεύθερες, αλλά σημειώστε το εξής:

Αν επιλέξετε να καθίσετε στις μεγάλες, ξύλινες ξαπλώστρες στο κέντρο της παραλίας η χρέωση είναι 25 ευρώ το σετ. Αν, όμως, πάρετε μία από τις μεταλλικές ξαπλώστρες με το μπλε κάλυμμα (υπάρχουν πολλές στοιβαγμένες στα πλάγια) και τις τοποθετήσετε κάτω από κάποιο αλμυρίκι, θα πληρώσετε μόλις 5 ευρώ για κάθε ξαπλώστρα.

Καθώς το beach bar αρχίζει να λειτουργεί μετά τις 11, αν βρεθείτε στο Μοναστήρι πολύ νωρίς το πρωί, φροντίστε να έχετε μαζί σας τις δικές σας προμήθειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μαγευτική ησυχία που επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μοναστήρι είναι κάτι που θα το κουβαλάτε μέσα σας για μία ζωή.

Στον χώρο λειτουργεί και εστιατόριο, ενώ τα βράδια γίνονται και προβολές ταινιών σε ένα μικρό πέτρινο αμφιθέατρο».

ΠΗΓΗ: travel.gr

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions