Αρχική Things to do Η αγαπημένη μας Αργυρώ και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Η αγαπημένη μας Αργυρώ και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

5

Η αγαπημένη μας παριανή μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», του MEGA, για το πρόβλημα της υγείας της και είπε:

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις ,αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι. Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα “όχι, δεν θα το βάλω κάτω”. Και τελείωσε, πέρασε».

Ακόμα, μίλησε για τους ανθρώπους που είχε στο πλευρό της τις στιγμές αυτές. «Είχα δίπλα μου φίλους που ήταν αδέρφια. Μια φίλη μου ήρθε από το εξωτερικό για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα λέω κάτι που δεν το έχω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ» είπε.

Επίσης, αναφερόμενη για την περίοδο των εορτών είπε: «Θυμάμαι πολύ έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα που είχα με την Κωνσταντίνα μου μωράκι. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου σπίτι, όταν ήμουν παιδί. Μου έχουν μείνει οι μυρωδιές από τότε».

Τέλος, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της, τονίζοντας πως προσπαθεί να είναι πάντα αισιόδοξη. «Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα».

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions