Αρχική Κυκλάδες Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 στην κοινότητα Μάρπησσας

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 στην κοινότητα Μάρπησσας

4

Από την κοινότητα Μάρπησσας ανακοινώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ώρα 09:00

Εορταστικές Εκδηλώσεις στα Σχολεία Κοινότητας Μάρπησσας.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου έως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων τωνΔημόσιων, Δημοτικών και ΚοινοτικώνΚαταστήματων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ώρα 10.30 π.μ.

Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μάρπησσα παρουσία αρχών, μαθητών των σχολείων, συλλόγων και κατοίκων. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας

Ώρα 11.00 π.μ.

Επιμνημόσυνη δέηση στοχώρο του Μνημείου Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών, Σχολείων, Συλλόγων κλπ. Ενός λεπτού σιγή – ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ. Τελετάρχης ορίζεται ο Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας κ. Ρούσσος Εμμανουήλ.

Ώρα 11.30 π.μ.

Παρέλαση Μαθητών των Σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Κοινοτήτων  Μάρπησσας και. Αρχιλόχου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Επαρχιακό δρόμο Μάρπησσας. Χώρος των επισήμων έμπροσθεν του ζαχαροπλαστείου «ΝΙΚΗΤΑΣ» στη Μάρπησσα.

Ώρα 19.30 μμ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας θα πραγματοποιήσει τη καθιερωμένη

Λαμπαδηφορία.  Η Λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει από τη Δημοτική αίθουσα «Αγροτολέσχης» και θα καταλήξει στην Πλατεία «Ευστρατίου Ν. Αλιπράντη».

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions